Mexico Familiereizen en gezinsvakantiesDjoser Junior Rondreizen Mexico

Mexico is een ideaal land voor een rondreis met kinderen. Het is divers qua natuur, je kunt er lekker eten, het heeft een interessante cultuur en er zijn genoeg plekken waar je kunt luieren op een mooi strand. Precies wat je nodig hebt tijdens een vakantie met kinderen.
Op deze reis door Mexico ontdek je bijvoorbeeld mysterieuze piramidecomplexen van de Maya's en ontmoet je authentieke indiaanse volkeren. Geniet op het prachtige strand van Playa del Carmen en neem een duik in de Caribische Zee. Tijdens onze 20-daagse familievakantie zul je zien dat Mexico van alles te bieden heeft voor jong en oud.

Djoser Junior rondreis MexicoKras Rondreizen Mexico

Boek bij Kras jouw individuele rondreis Mexico en treed in het spoor van het ooit zo grootste rijk van de Maya-indianen in Centraal Amerika. Hun plotselinge ondergang is tot de dag van vandaag nog steeds een groot raadsel. Gelukkig hebben de Maya's duidelijke sporen achtergelaten die ons de grootsheid van de oude volk tonen.
Maar ook andere indianenculturen én de Spaanse veroveraars zorgden voor een boeiende erfenis waarvan men nu nog steeds kan genieten. Een reis door Mexico wordt bovendien nog indrukwekkender door de afwisseling van cultuur en natuur: hooggebergten met diepe canyons en snelstromende rivieren, tropisch oerwoud en bijzondere landschappen.
Verleng de rondreis Wereld van de Maya's met een week nabij Playa del Carmen, in een heerlijk hotel aan het strand. Geniet hier na van alle reisindrukken.

KRAS rondreis MexicoRiksjakids gezinsvakantie Mexico

Beklim tempelruïnes in de jungle, bak je eigen tortillas in een Maya-dorpje en ga kajakken op een helder blauw meer. Wil je op vakantie naar Mexico met kinderen, dan heeft het land veel te bieden. Van Caribische stranden en koloniale steden tot de kleurrijke Maya-cultuur en een tropisch regenwoud vol wilde dieren.
De belangrijkste bezienswaardigheden vind je op relatief korte afstand van elkaar op het schiereiland Yucatan. Een veilig gebied dat je gemakkelijk als gezin per huurauto kunt verkennen. Naast je verblijf in knusse familiehotels zijn ook de niet te missen activiteiten al inbegrepen in je vakantie naar Mexico met kinderen.

Riksjakids MexicoSawadee Familiereizen Mexico

Sawdee biedt een zeer afwisselende familiereis door Mexico, waarin je de oude Maya cultuur leert kennen, indianendorpjes bezoekt, door het oerwoud vaart en tussen de tropische vissen snorkelt. In sfeervolle hotels, bijna allemaal beschikken ze over een zwembad. Tijdens de gehele reis is een eigen bus ter beschikking.

Tijdens Deze gezinsreis breng je een bezoek aan de meest bekende ruïnes van het land. Je ziet onder andere Chichen Itza, Palenque en Uxmal. In de omliggende jungle van Palenque kun je op zoek gaan naar apen en kleurrijke vogels zoals toekans en papegaaien. De ligging van de ruïnes van Tulum is zeer spectaculair: boven op een klif, vanwaar je uitkijkt op de azuurblauwe Caribische zee onder je.
Ook natuur komt tijdens deze familievakantie volop aan bod. Zo bezoeken we het Nationale Park van Celestún waar je een grote kans hebt om een groot aantal flamingo's te spotten. Dit levert fantastische plaatjes op voor het thuisfront. Ook maken we een mooie boottocht door de Sumidero kloof, ook wel de Grand Canyon van Mexico genoemd. Op het tropische eiland Isla Mujeres kun je heerlijk ontspannen op een mooi palmenstrand aan een heldere turkooizen zee. Zo eindig je de reis heerlijk relaxed.

Sawadee MexicoShoestring Individuele reizen Mexico

Stel je eigen Mexico reis samen! Bepaal zelf de route, bezoek de bezienswaardigheden die jij met je gezin graag wilt zien en dat allemaal in je eigen tempo. Maak een keuze uit onze individuele rondreizen naar Mexico en pas je reis aan op jouw planning. Mexico, een land met vele contrasten in Midden-Amerika met een aangenaam klimaat en een prachtige omgeving. De traditionele Indiase dorpen, Maya tempels en kleurrijke festivals zullen je na een reis door Mexico nooit meer vergeten!

Tijdens de gevarieerde rondreizen van Shoestring door Mexico maak je kennis met rokende vulkanen, tropische vegetatie en parelwitte stranden. Maar je kunt ook genieten van het Mexicaanse stadsleven, authentieke indianendorpjes, toeristische badplaatsen, van woestijnen tot tropische regenwouden en indrukwekkende Maya tempels, van dans en muziek en vooral ook van de vriendelijke, kleurrijke bevolking. Rondreizen door Mexico betekent genieten van afwisselende activiteiten en bezienswaardigheden.
Shoestring organiseert single reizen, groepsreizen en individuele rondreizen naar Mexico en Guatemala.

Shoestring Mexico