Mexico zon- en strandvakantiesTui Reizen Mexico

In Mexico kom je volkeren tegen die niet alleen prachtige en indrukwekkende gebouwen en zelfs hele steden hebben neergezet, maar die zich ook nog eens generaties lang moesten weren tegen de invloed van concurrerende stammen en uiteindelijk tegen de Spanjaarden. Mexico is een land van kleurrijke fiëstas en boeiende contrasten. Van onvoorstelbare culturele schatten uit de tijd van de Tolteken, Azteken en Mayas tot Spaans koloniale erfenissen in plaatsen als Oaxaca en Merida. Droge woestijnvlaktes, tropische regenwouden, prachtige koraalriffen, een helderblauwe zee, witte stranden en hoge bergen karakteriseren het betoverende Mexico.

Tui biedt je de meest fascinerende vakantiebestemmingen in Mexico. Voor elke vakantieganger heeft Tui wat wils. Van de zonnigste stranden, de meest fascinerende plekken van het Mexico, fantastische appartementen tot de mooiste hotels. Boek snel, want vakantie vieren doe je met Tui Reizen.
Voor de echte zon- en strandliefhebber heeft Tui hier een overzicht van de allermooiste strandbestemmingen in Mexico. Wil je deze zomer lekker gaan genieten in Mexico, dan vind je het via Tui. Van voordelige appartementen tot super-de-luxe hotels. Van heerlijk lui tot lekker actief, maar altijd superscherp geprijsd en met alle mogelijke zorg geselecteerd. Kijk nu op Tui.nl voor jouw exotische vakantie in Mexico. Tui heeft ook Rondreizen in MexicoTui vakanties in Mexico